Haberler: Hayalimdekiis.com


Merhabalar herkese, bu sıralar bloguma neredeyse hiç vakit ayıramıyorum, hem çalışmalar yoğun, hem de aralarda bulduğum ilk fırsatta dinlenmeye çalışıyorum, biraz da soğuk algınlıkları giriyor araya ve çalışmaları sekteye uğratıyor. Neler yapıyoruz atölyede? Bu sonbahar dönemi derslerle yoğun başladı aslını sorarsanız. Aşina Hanım, Yasemin Hanım, Ayça Hanım ile derslerimiz başladı ve başlayacak olanlar var... Datça 'dan Birgül Hanım ile farklı teknikler üzerine özel bir ders programı uyguladık, kendisi Cam Ocağı'nda ilk ders alan gruplardan birinde yer almış, benden de eski yani aslında bu işte:)


Hayalimdekiis.com rehberleri arasına katıldığımızı sevinçle haber vermek istiyorum!:) Zeynep Hanım , kendisi ile tanışmaktan ve çalışmaktan çok zevk aldım, sitenin yaratıcılarından biri, çok güzel ve kaliteli hazırlanmış, bir çok ayrıntısı ince ince düşünüşmüş, özgün tasarıma sahip olan bir site. Ve hayalinizdeki işleri meslek edinmiş kişilerle zaman geçirip o mesleğe bir de içeriden bakmanızı sağlayan bir aracı kurum. Yani sizinle hayalinizdeki işi yapan kişileri buluşturuyor.


Cam boncuk yapımını, inceliklerini, atölye kurulumu nasıl ve ne koşullarda yapılır, sektörün durumunu, cam boncuk atölyesi kurmak istesem bu hayatımı idame ettirmeme yeter mi, takılarımı yapsam nerelere satsam gibi sorularınıza yanıt arıyorsanız , benimle atölyemde geçireceğiniz dolu dolu bir gün sonunda tüm bu sorularınızın cevaplarını almış olacaksınız.

Bu da bizim linkimiz.

1 yorum:

Unknown dedi ki...

Merhaba Burçin Hanım. Bizimle ilgili güzel yorumlarınız için çok teşekkürler. Asıl biz sizle tanıştığımız ve bilrikte çalışacağımız için çok mutluyuz. Sevgiler,
Zeynep

Copyright © 2008 - BurcinEvrim-CamCam - is proudly powered by Blogger
Blogger Template